Letölthető feladatsorok

Üdvözöllek weboldalamon!

Itt a letölthető feladatsorok tekinthetőek meg, illetve használhatóak szabadon; viszont amennyiben online szeretnél feladatokat megoldani, akkor a feladat.matematikam.hu linken találsz olyan feladatsorokat, melyek kitöltés után automatikusan ki is javítják magukat.

Itt a sorok megnyitás után a 'Nyomtatás' ikonra kattinva szabadon kinyomtathatóak vagy fájlba is menthetőek. Minden megnyitáskor/frissítéskor új feladatok érhetőek el, ugyanaz a feladatsor sosem fog kétszer megjelenni! Így lényegében végtelen számú feladatsoron lehet gyakorolni.

Itt nem témakörönként, hanem osztályonként csoportosítottam a feladatsorokat (illetve azon belül természetesen megmaradtak a témák), így egy-egy példasor több helyütt is előfordulhat. Megoldásokat nem tartalmaznak a lapok, viszont minden megnyitáskor/frissítéskor új példák jönnek majd elő, így rengeteg gyakorlási lehetőségre ad lehetőséget a weboldal. Kellemes és sikeres gyakorlást!

Itt témakörönként vannak csoportosítva a feladatok, később évfolyamonként is elérhetővé teszem a könnyebb válogathatóság végett.

Az 5-8. osztályosoknak szánt feladatsorokat évfolyamonkénti bontásban hamarosan felszeszem!

Alább a 2016-ig szereplő összes addigi hivatalos felvételi látható. Egy-egy .pdf fájlba rendeztem a sorokat a könnyebb letölthetőség és nyomtathatóság kedvéért. (Természetesen itt megnyitásonként nem változnak a feladatsorok.)

A 9-12. osztályosoknak szánt feladatsorokat évfolyamonkénti bontásban hamarosan felszeszem!

Alább a 2016-ig szereplő összes addigi hivatalos feladatsorok láthatóak. Egy-egy .pdf fájlba rendeztem a sorokat a könnyebb letölthetőség és nyomtathatóság kedvéért. (Természetesen itt megnyitásonként nem változnak a feladatsorok, kivéve a próbasoroknál.)

Bárminemű észrevétel vagy kérdés esetén kérlek keress az info@matematikam.hu címen!

Amennyiben online szeretnél feladatokat töltögetni, úgy a www.feladat.matematikam.hu lapot ajánlom, ott ki is javítja és el is menti a program a megoldásaidat, illetve ha megadod az e-mail címedet, akkor neked is elküldi.

Személyes konzultáció, korrepetálás és felkészítés igénye esetén is kereshetsz - tanítással kapcsolatban a www.matematikam.hu weboldalt tudod felkeresni!