Letölthető feladatsorok

Üdvözöllek weboldalamon!

Itt a letölthető feladatsorok tekinthetőek meg, illetve használhatóak szabadon; viszont amennyiben online szeretnél feladatokat megoldani, akkor a feladat.matematikam.hu linken találsz olyan feladatsorokat, melyek kitöltés után automatikusan ki is javítják magukat.

Itt a sorok megnyitás után a 'Nyomtatás' ikonra kattinva szabadon kinyomtathatóak vagy fájlba is menthetőek. Minden megnyitáskor/frissítéskor új feladatok érhetőek el, ugyanaz a feladatsor sosem fog kétszer megjelenni! Így lényegében végtelen számú feladatsoron lehet gyakorolni.

Nyomtatásnál figyelj arra, hogy Fejléc és lábléc nélkül nyomtass, így pont ki fog férni szinte mindegyik feladatsor egy db A4-es oldalra! Ha nem tudod beállítani, akkor csak az első oldalt nyomtasd, a lényeg úgyis ott lesz...

Megoldásokat nem tartalmaznak a lapok, viszont minden megnyitáskor/frissítéskor új példák jönnek majd elő, így rengeteg gyakorlási lehetőséget ad a weboldal. Kellemes és sikeres készülést!

Itt témakörönként vannak csoportosítva a feladatok, később évfolyamonként is elérhetővé teszem a könnyebb válogathatóság végett.

Alább a 2016-ig szereplő összes addigi hivatalos felvételi látható. Egy-egy .pdf fájlba rendeztem a sorokat a könnyebb letölthetőség és nyomtathatóság kedvéért. (Természetesen itt megnyitásonként nem változnak a feladatsorok.)

Alább a 2016-ig szereplő összes addigi hivatalos feladatsorok láthatóak. Egy-egy .pdf fájlba rendeztem a sorokat a könnyebb letölthetőség és nyomtathatóság kedvéért. (Természetesen itt megnyitásonként nem változnak a feladatsorok, kivéve a próbasoroknál.)

Bárminemű észrevétel vagy kérdés esetén kérlek keress az info@matematikam.hu címen!

Amennyiben online szeretnél feladatokat töltögetni, úgy a www.feladat.matematikam.hu lapot ajánlom, ott ki is javítja és el is menti a program a megoldásaidat, illetve ha megadod az e-mail címedet, akkor neked is elküldi.

Személyes konzultáció, korrepetálás és felkészítés igénye esetén is kereshetsz - tanítással kapcsolatban a www.matematikam.hu weboldalt tudod felkeresni!